3 μήνες δωρεάν πάγιο από την Epic, το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις: 19/06/2020

Υλοποιώντας την υπόσχεση της για ένα υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία, η Epic, το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο με την πιστοποίηση «Best Mobile Network in Test» από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων umlaut, προσφέρει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ πάγιο σε οποιοδήποτε πλάνο κινητής.

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία επικοινωνίας επιλέγοντας το epic πλάνο κινητής που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες για να απολαμβάνεις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και απρόσκοπτη επικοινωνία με το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο. Συνδέσου τώρα και επωφελήσου με 3 μήνες δωρεάν πάγιο στο πλάνο κινητής που θα επιλέξεις. Και αυτό είναι epic!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 07/07/2020 για όλους τους νέους συνδρομητές σε 24μηνο πλάνο κινητής. Συνδέσου τώρα σε οποιοδήποτε κατάστημα της Epic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, μέσω της ιστοσελίδας www.epic.com.cy ή καλώντας τη γραμμή τηλεφωνικών πωλήσεων στο 800 10 800.

Στην Epic υπάρχουν φυσικά και προσφορές που απευθύνονται αποκλειστικά στους υφιστάμενους συνδρομητές. Με ανανέωση συμβολαίου στο πλάνο κινητής Unlimited ALL μέχρι τις 05/07/2020, οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να τα απολαμβάνουν ΟΛΑ απεριόριστα με μόνο €29,99/μήνα για 6 ολόκληρους μήνες!

Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/3fA5lct .Το πιστοποιητικό «Best Mobıle Network in Test», καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα των μετρήσεων, είναι διαθέσιμα στο www.umlaut.com/en/benchmarking/cyprus

 

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -