ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τρόπος παράδοσης

Η Epic προσφέρει δυο τρόπους παράδοσης της παραγγελίας σου. Μπορείς είτε να παραλάβεις τα προϊόντα που παρήγγειλες από κατάστημα Epic της επιλογής σου ή με απευθείας παράδοση στο χώρο σου από εταιρεία ταχυμεταφορών.

Κόστος παράδοσης

Είτε επιλέξεις να παραλάβεις τα προϊόντα που παρήγγειλες από κατάστημα Epic της επιλογής σου ή με απευθείας παράδοση στο χώρο σου από εταιρεία ταχυμεταφορών, δεν θα υπάρξει καμία επιπρόσθετη χρέωση στο τελικό ποσό της παραγγελίας σου.

Χρόνος παράδοσης

Τα προϊόντα που παρήγγειλες αποστέλλονται στη διεύθυνση που δήλωσες ή στο κατάστημα Epic που επέλεξες εντός 2-4 εργάσιμων ημερών. 

Λόγω της πρωτοφανούς κατάστασης και των γεγονότων αυτή την περίοδο, υπάρχει σημαντικά αυξημένος φόρτος παραγγελιών για αυτό και ενδέχεται να υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στο χρόνο παράδοσης. Η Epic σε συντονισμό με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργάζεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παραδίδονται όλες οι παραγγελίες το συντομότερο δυνατό. Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας, για την οποία σας ευχαριστούμε, μέχρι η κατάσταση να επιστρέψει στην ομαλότητα.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Η παράδοση του προϊόντος γίνεται μόνο στον αγοραστή, μετά την παρουσίαση της ταυτότητάς του.