Ετοιμάσου να ζήσεις μια epic εμπειρία επικοινωνίας με τα iPhone 14!

Δημοσιεύτηκε στις: 28/09/2022

Τα νέα επαναστατικά iPhone 14, iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max έφτασαν στην Epic και σε περιμένουν για να απογειώσεις την εμπειρία επικοινωνίας σου. Απόκτησε τα τώρα με €0 ευρώ αρχικά μαζί με πλάνο 5G Unlimited Max Plus και απόλαυσε όλες τους τις δυνατότητες στις maximum ταχύτητες και χωρίς συμβιβασμούς με το 5G δίκτυο της Epic.  

Σε μία εποχή όπου η εξατομικευμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία είναι το ζητούμενο, τα καθηλωτικά iPhone 14, iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max ξεχειλίζουν από νέα και ανανεωμένα χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα για να κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα. Η ζωντανή οθόνη Super Retina XDR, το προηγμένο σύστημα κάμερας που σου δίνει την ευκαιρία να αιχμαλωτίσεις εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια σε χαμηλό αλλά και σε έντονο φωτισμό,  η εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας,  τα κορυφαία χαρακτηριστικά ανθεκτικότητας με κεραμική επίστρωση και ανθεκτικότητα στο νερό, η δυνατότητα ανίχνευσης αυτοκινητιστικού ατυχήματος, είναι μερικές από τις δυνατότητες που σου προσφέρουν τα νέα μοντέλα της Apple.  

Για σένα που θες να τα έχεις όλα απεριόριστα στις maximum ταχύτητες και ταυτόχρονα να έχεις δίπλα σου το #1 δίκτυο κινητής in test, συνδέσου τώρα με το 5G Unlimited Max Plus και απόκτησε μαζί ένα iPhone 14, όλα από μόνο €67,99/μήνα.   

Συνδέσου τώρα σε καταστήματα της Εpic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online μέσω της ιστοσελίδας www.epic.com.cy καθώς και τηλεφωνικώς στο 159.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -