Ανακοίνωση -> Δωρεάν αναβάθμιση πρόσθετων υπηρεσιών Mobile Internet για Επιχειρηματικούς Πελάτες.

Δημοσιεύτηκε στις: 02/05/2023

Η Epic ανακοινώνει τα ακόλουθα, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της από την εφαρμοστέα νομοθεσία.

Η Epic θα αναβαθμίσει από μη εμπορικά διαθέσιμα Mobile Internet add-ons επιχειρηματικών πελατών σε εμπορικά διαθέσιμα, χωρίς καμία αλλαγή στο μηνιαίο πάγιο. Η δωρεάν αναβάθμιση θα ολοκληρωθεί εντός του Ιουνίου 2023. Οι συνδρομητές που επηρεάζονται θα ειδοποιηθούν μέσω email για τη συγκεκριμένη ημερομηνία της επερχόμενης αναβάθμισης από τον διαχειριστή του λογαριασμού τους. Με την αναβάθμιση, όλοι οι συνδρομητές που επηρεάζονται θα μεταφερθούν αυτόματα στα νέα προγράμματα σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

table2

Οι συνδρομητές δεν απαιτείται να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη, καθώς οι πράξεις αναβάθμισης θα ολοκληρωθούν μέσω των υποδομών της Epic.   Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε συνδρομητής δεν αποδέχεται οποιαδήποτε από τις πιο πάνω τροποποιήσεις, δικαιούται να τερματίσει τη συμφωνία, χωρίς οποιεσδήποτε κυρώσεις, εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παρούσας ανακοίνωσης, με γραπτή ειδοποίηση προς την Epic στην οποία να αναφέρει ότι ο λόγος του τερματισμού είναι η μη αποδοχή των τροποποιήσεων.

Σημειώσεις:

1.       Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.

2.       Οι συνδρομητές που αλλάξουν από ένα Mobile Internet add-on σε άλλο εμπορικά διαθέσιμο add-on πριν από την ημερομηνία αναβάθμισης, θα αποκλείονται αυτόματα από τη διαδικασία αναβάθμισης που περιγράφεται στην παρούσα ανακοίνωση.

3.       Συνδρομητές που θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους μετά τη διαδικασία αναβάθμισης που περιγράφεται στην παρούσα ανακοίνωση, θα ισχύουν οι χρεώσεις του νέου τους πλάνου.

4.       Η ημερομηνία λήξης της σύμβασης δεν θα αλλάξει.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -