Η επικοινωνία σου πάει παντού με e-SIM από την Epic

Δημοσιεύτηκε στις: 15/06/2023

Το να μένεις συνδεδεμένος συνεχώς είναι απαραίτητο στις μέρες μας. Tο να έχεις όμως το κινητό συνεχώς μαζί σου, δεν είναι. Κάποιες φορές θέλεις να μην ανησυχείς μη χάσεις το κινητό σου, άλλες φορές μπορεί να το ξεχάσεις στο σπίτι, ή να μείνεις από μπαταρία ή ακόμα και να μην είναι εφικτό να το έχεις μαζί. Μην ανησυχείς, δεν θα χάσεις καμία σημαντική κλήση ή μήνυμα. Η Epic σου έχει τη λύση!

Τώρα η επικοινωνία σου πάει παντού χωρίς το κινητό σου. Στο γυμναστήριο, στη πισίνα, στη συναυλία, στη δουλειά, στη βόλτα, στο τρέξιμο. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ενεργοποιήσεις την ηλεκτρονική κάρτα e-SIM από την  Epic  σε ένα  Samsung Galaxy Watch5 και η επικοινωνία σου πάει παντού. Ζήσε με απόλυτη ανεξαρτησία από το κινητό σου, έχοντας όμως την ίδια εμπειρία επικοινωνίας. Κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις, emails, μουσική… όλα πάντα στο χέρι σου.

Η Epic σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις το Samsung Galaxy Watch5 ή Watch5 PRO μαζί με ηλεκτρονική κάρτα e-SIM με έκπτωση 30%. Η προσφορά ισχύει για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές. Επισκέψου ένα από τα καταστήματα της Epic σε ολόκληρη την Κύπρο ή κάλεσε στο 136. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -