Ανακοίνωση σχετικά με Αναβάθμιση τεχνολογίας του Broadband Homebox

Δημοσιεύτηκε στις: 14/02/2024

Αναβάθμιση τεχνολογίας του Broadband Homebox  

Ενημερώνουμε τους συνδρομητές μας ότι μπορούν να αναβαθμίσουν την υπηρεσία Broadband Homebox δωρεάν!

Η αναβάθμιση γίνεται ως μέρος της αναβάθμισης δικτύου της Epic, με την μεταφορά από τεχνολογία 4G σε τεχνολογία 5G.

Λόγω αλλαγών στο δίκτυο, είναι αναγκαίο να προχωρήσουν οι επηρεαζόμενοι συνδρομητές με την αναβάθμιση της υπηρεσίας τους μέχρι την 31 Μαΐου 2024 για να μην επηρεαστεί αρνητικά η υπηρεσία τους. Μη αναβάθμιση ίσως οδηγήσει σε μείωση της ποιότητας της υπηρεσίας.   Για σκοπούς αναβάθμισης, η Epic θα επικοινωνήσει με όσους συνδρομητές επηρεάζονται για να τους ενημερώσει για το αναβαθμισμένο πλάνο και να τους ζητήσει να επισκεφθούν ένα κατάστημα Epic με την υφιστάμενη συσκευή τους και να ζητήσουν δωρεάν αναβάθμιση.

Η υπηρεσία Broadband Homebox των επηρεαζόμενων συνδρομητών θα αναβαθμιστεί σε πρόγραμμα 5G Broadband HomeBox διατηρώντας το υφιστάμενο μηνιαίο πάγιο και μια νέα συσκευή 5G δωρεάν. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την αναβάθμιση απρόσκοπτα.  

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Συνδρομητής δεν αποδέχεται την αναβάθμιση, δικαιούται να τερματίσει την υπηρεσία Broadband Homebox, χωρίς οποιεσδήποτε κυρώσεις (με εξαίρεση τυχόν μηνιαίων παγίων ή επιπρόσθετων υπηρεσιών για την υπηρεσία Broadband Homebox, εναπομείνασες δόσεις ή /και τέλη μη επιστροφής εξοπλισμού, οι οποίες, σε περίπτωση τερματισμού, καθίστανται άμεσα πληρωτέες), εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από την σχετική ενημέρωση, δίνοντας γραπτή ειδοποίηση προς την Epic στην οποία να αναφέρει ότι ο λόγος του τερματισμού είναι η μη αποδοχή της αναβάθμισης.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -