Δωρεάν αναβάθμιση πλάνου κινητής τηλεφωνίας για συνδρομητές των πλάνων Unlimited 2, Unlimited 3, Unlimited 6 και Unlimited 12

Δημοσιεύτηκε στις: 22/06/2022

Η Epic θα αναβαθμίσει τo πλάνο όλων των συνδρομητών με πλάνο κινητής τηλεφωνίας Unlimited 2 και Unlimited 3 στο πλάνο 5G Unlimited Max, όπως επίσης και των συνδρομητών με πλάνο κινητής Unlimited 6 και Unlimited 12 στο πλάνο 5G Unlimited Max Plus. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου 2022 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022. Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την αναβάθμιση του πλάνου τους μέσω SMS.

 

Με την αναβάθμιση, όλοι οι Συνδρομητές των πλάνων Unlimited 2, Unlimited 3, Unlimited 6 και Unlimited 12, θα μεταφερθούν αυτόματα στα νέα πλάνα όπου θα απολαμβάνουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS αλλά και απεριόριστα δεδομένα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους χωρίς καμία αλλαγή στο υφιστάμενο μηνιαίο πάγιο, εκτός σε περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου οπότε και θα ισχύουν οι χρεώσεις του νέου πλάνου του Συνδρομητή. Οι Συνδρομητές δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια καθώς η διαδικασία αναβάθμισης θα ολοκληρωθεί μέσω της υποδομής της Epic. Μετά την λήξη του συμβολαίου, θα ισχύει το μηνιαίο πάγιο του νέου πλάνου, μέχρι την ανανέωση του συμβολαίου.

 

Σημειώσεις:  

(1)     Η πιο πάνω αναβάθμιση δεν θα ισχύει για εταιρικούς πελάτες.  

(2)     Οι συνδρομητές που θα προβούν σε αλλαγή του πλάνου Unlimited 2, Unlimited 3, Unlimited 6 ή Unlimited 12 σε άλλο πλάνο μέχρι και την ημερομηνία αναβάθμισής τους θα αποκλειστούν αυτόματα από τη διαδικασία αναβάθμισης που περιγράφεται στην παρούσα ανακοίνωση.

(3)     Για συνδρομητές που θα προβούν σε ανανέωση συμβολαίου μετά την διαδικασία αναβάθμισης που περιγράφεται στην παρούσα ανακοίνωση, θα ισχύουν οι χρεώσεις του νέου τους πλάνου.

(4)     Για ολοκληρωμένους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.epic.com.cy και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Epic στο 136.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -