Δωρεάν αναβάθμιση πλάνου κινητής τηλεφωνίας για συνδρομητές του πλάνου Unlimited 3

Δημοσιεύτηκε στις: 23/06/2021

Η Epic θα αναβαθμίσει το πλάνο για όλους τους Συνδρομητές του πλάνου κινητής τηλεφωνίας Unlimited 3, στο πλάνο Unlimited 15. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου 2021 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Η Epic θα ενημερώσει τους Συνδρομητές για την ημερομηνία αναβάθμισής τους μέσω SMS.

Με την αναβάθμιση, όλοι οι Συνδρομητές του πλάνου Unlimited 3, θα μεταφερθούν αυτόματα στο πλάνο Unlimited 15 και θα απολαμβάνουν 5 φορές περισσότερα δεδομένα, χωρίς οποιαδήποτε αλλαγή στην περίοδο του συνδρομητικού τους συμβολαίου και χωρίς πρόσθετες χρεώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι Συνδρομητές δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια καθώς η διαδικασία αναβάθμισης θα ολοκληρωθεί μέσω της υποδομής της Epic. Μετά την λήξη της ελάχιστης περιόδου του συνδρομητικού συμβολαίου θα ισχύει το μηνιαίο πάγιο του Unlimited 15, μέχρι την ανανέωση του συμβολαίου.

Σημειώσεις:

(1)   Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.

(2)   Τα νέα τέλη θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Epic (www.epic.com.cy) από την ημέρα εφαρμογής τους.

(3)   Οι συνδρομητές που αλλάξουν το πρόγραμμα Unlimited 3 σε άλλο πρόγραμμα μεταξύ τις 23 Ιουνίου 2021 και της ημερομηνίας αναβάθμισής τους θα αποκλειστούν αυτόματα από τη διαδικασία αναβάθμισης που περιγράφεται στην παρούσα ανακοίνωση.

(4)   Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Συνδρομητής δεν αποδέχεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δικαιούται να τερματίσει τη Συμφωνία, χωρίς οποιεσδήποτε κυρώσεις (με εξαίρεση τις οποίες εναπομείναντες δόσεις για αγορά τερματικού εξοπλισμού που σε περίπτωση τερματισμού είναι άμεσα πληρωτέες), εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που αποστέλλεται το SMS για την αναβάθμιση του πλάνου του, με γραπτή ειδοποίηση προς την Epic στην οποία να αναφέρει ότι ο λόγος του τερματισμού είναι η μη αποδοχή των τροποποιήσεων.

(5)   Για ολοκληρωμένους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.epic.com.cy και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Epic στο 136.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -