Ανακοίνωση - Αναβάθμιση πλάνων κινητής : Medium , Medium 3 και Unlimited 5

Δημοσιεύτηκε στις: 01/03/2023

Η Epic ανακοινώνει τα πιο κάτω, ως η υποχρέωσή της με βάση την σχετική νομοθεσία.

Η Epic θα αναβαθμίσει συνδρομητές με πλάνο κινητής τηλεφωνίας Medium, Medium 3 στο νέο πλάνο 5G Advanced όπως επίσης και συνδρομητές με πλάνο κινητής Unlimited 5 στο νέο πλάνο 5G Unlimited Max.

Οι αναβαθμίσεις θα ολοκληρωθούν εντός του μήνα Απριλίου 2023. Οι επηρεαζόμενοι συνδρομητές θα ενημερωθούν τόσο για την επερχόμενη αναβάθμιση του πλάνου τους όσο και για τις ημερομηνίες μέσω SMS.

Με την αναβάθμιση, όλοι οι επηρεαζόμενοι συνδρομητές θα μεταφερθούν αυτόματα στα νέα πλάνα όπου θα ισχύουν οι πιο κάτω χρεώσεις:

 

Πλάνο

Μηνιαία Χρέωση
5G Advanced

€19.99

5G Unlimited Max €29.99

 

Οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια καθώς η διαδικασία αναβάθμισης θα ολοκληρωθεί μέσω της υποδομής της Epic.

Στην περίπτωση όμως που συνδρομητές δεν επιθυμούν την αναβάθμιση του πλάνου τους, τότε μπορούν να καλέσουν το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Epic στο 136 ή να επισκεφτούν ένα υποκατάστημα Epic, εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία του ενημερωτικού SMS που θα λάβουν, και να ζητήσουν να παραμείνουν στο υφιστάμενο πλάνο τους.

Σημειώσεις:

(1)  Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.

(2)  Οι συνδρομητές που θα προβούν σε αλλαγή του πλάνου Medium, Medium 3 ή Unlimited 5 σε άλλο πλάνο μέχρι και την ημερομηνία αναβάθμισής τους θα αποκλειστούν αυτόματα από τη διαδικασία αναβάθμισης που περιγράφεται στην παρούσα ανακοίνωση.

(3)  Για συνδρομητές που θα προβούν σε ανανέωση συμβολαίου μετά την διαδικασία αναβάθμισης που περιγράφεται στην παρούσα ανακοίνωση, θα ισχύουν οι χρεώσεις του νέου τους πλάνου.

(4)  Η ημερομηνία λήξης του πλάνου δεν θα αλλάξει. Με τη λήξη του συμβολαίου θα ισχύουν οι αρχικές χρεώσεις του νέου πλάνου του συνδρομητή.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -