5ο Epic Street Fest Nicosia

Δημοσιεύτηκε στις: 28/06/2023

Το 5ο Epic Street Fest Nicosia επιστρέφει ξανά, και υπόσχεται να μας χαρίσει για μία ακόμη χρονιά ένα άκρως καλοκαιρινό event στην καρδιά της πρωτεύουσας.  

Την Τρίτη 4 Ιουλίου, από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα, δίνουμε ραντεβού στην οδό της Παλιάς Ηλεκτρικής, για το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι του καλοκαιριού. Κάτω από την πανσέληνο της Λευκωσίας, διασκεδάζουμε και χορεύουμε στο ρυθμό της καλύτερης μουσικής, από κορυφαίους DJs

Και επειδή Epic Street Fest χωρίς φαγητό και ποτό δεν γίνεται, μαζί μας θα είναι μερικά από τα πιο hot cocktail bars της πόλης όπως  Old souls, Baronymous, Παλιά Ηλεκτρική, Volver καθώς και λαχταριστό street food από τους Serial Griller, Evangelos Kounenis Personal Chef, Hungry Deal, PotBelly, Quattrinno και Por Favor.

Σημαντική προσθήκη και φέτος, το φιλανθρωπικό περίπτερο «Charity Chicken Wings» στο οποίο ρόλο ψήστη αναλαμβάνει το management team της Epic και της SPP Μedia, με όλα τα έσοδα να προσφέρονται στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας. Επίσης όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο.

Από το πιο hot event της πόλης δεν πρέπει να λείπει κανείς! Ραντεβού λοιπόν, στον υπαίθριο χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, στις 4 Ιουλίου για το πιο epic street fest της Λευκωσίας.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -