Ανακοίνωση σχετικά με Αλλαγές σε χρεώσεις Υπηρεσιών

Δημοσιεύτηκε στις: 09/11/2023

 Ανακοίνωση σχετικά με αλλαγές σε χρεώσεις υπηρεσιών

Η Epic ανακοινώνει τα πιο κάτω, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της με βάση την σχετική νομοθεσία.

Από την 01/01/2024 (“Ημέρα Εφαρμογής”):

  1. Η χρέωση για οποιονδήποτε τιμολόγιο και/ή αναλυτικό λογαριασμό (“Λογαριασμός”) που αποστέλλεται από την Epic ταχυδρομικά στη διεύθυνσή σας, θα είναι €2.99 ανά Λογαριασμό που αποστέλλεται.  
  2. Η χρέωση για κάθε μη εκτέλεση πληρωμής μέσω Εντολής Πληρωμής λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου («Αποτυχημένη Απόπειρα Πληρωμής»), θα είναι €1.49 για κάθε μια Αποτυχημένη Απόπειρα Πληρωμής.  
  3. Το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας Multi SIM θα είναι €3.99 τον μήνα.  

Σημειώσεις:  

(1) Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.

(2) Οι νέες χρεώσεις και/ή μηνιαία πάγια θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Epic (www.epic.com.cy) από την Ημέρα Εφαρμογής.  

(3) Σε περίπτωση που δεν αποδεχτείς οποιαδήποτε από τις ανωτέρω τροποποιήσεις, δικαιούσαι να τερματίσεις την Συμφωνία, χωρίς οποιεσδήποτε κυρώσεις (με εξαίρεση τυχόν εναπομείνασες δόσεις για αγορά τερματικού εξοπλισμού, οι οποίες σε περίπτωση τερματισμού, καθίστανται άμεσα πληρωτέες), εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής σου, με γραπτή ειδοποίηση προς την Epic στην οποία να αναφέρεις ότι ο λόγος τερματισμού είναι η μη αποδοχή των τροποποιήσεων.  

(4) Για ολοκληρωμένους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.epic.com.cy και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Epic στο 136.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -