Epic Street Fest: Έρχεται το πιο epic event της χρονιάς!

Posted on: 14/09/2021
To Epic Street Fest επιστρέφει, σε μία μοναδική εκδήλωση στην οδό Στασικράτους της Λευκωσίας. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με ένα μοναδικό street party, παρέα με φαγητό, ποτό και μουσική.
 
Στην εκδήλωση το street food θα έχει την τιμητική του με λαχταριστά burger και σάντουιτς, όπως πολύ καλά ξέρουν να φτιάχνουν οι καλύτεροι του είδους, Moondog’s, The Potbelly και Serial Griller Bar & Grill. Από την γκάμα των φαγητών δεν λείπουν τα σούσι από το Moshi Moshi, ενώ οι λάτρεις των παγωτών έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις από τα Παγωτά Παπαφιλίπου. Όσον αφορά τις μπύρες, τις αναλαμβάνουν οι Carlsberg και Leon, ενώ το The Old Souls, το That’s Y Αll Day Bar, και το Dreads & Tatts διευθετούν για εσάς τα πιο «ψαγμένα» κοκτέιλ. Το Epic Street Fest θα πάρει ρυθμό από τη μουσική κορυφαίων DJs που υπόσχονται να σας ανεβάσουν τη διάθεση με τις επιλογές τους.
 
Όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας στηρίζοντας άπορα παιδιά στα σχολεία του κέντρου της Λευκωσίας.
 
Η είσοδος στο foodhall του streetfest θα είναι δυνατή μόνο σε εμβολιασθέντες ή/και άτομα που έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες, βάση του πρωτόκολλου του Υπουργείου Υγείας
 
Ραντεβού στην Στασικράτους στις 16/9 για το πιο epic event της χρονιάς!
#epicofficialcy #GreatNetworkGreatValue #epicstreetfest
 
We accept
Secure shopping with

FREE DELIVERY

- to your home or office -