Epic Μουσικό Καλοκαίρι με 13 υπέροχες συναυλίες

Posted on: 01/06/2023

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι και Epic και Μουσικό! Το ‘Epic Μουσικό καλοκαίρι’ έρχεται με 13 μοναδικές συναυλίες τον Ιούνιο και Ιούλιο στο Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών, για να κάνει τα καλοκαιρινά μας βράδια πιο όμορφα & μελωδικά.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως Γιάννης Χαρούλης, Ματούλα Ζαμάνη, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Πυξ Λαξ, Γλυκερία, Social Waste & Anemourio, Solmeister & Marseaux, Ευριδίκη με Μπλε θα βρεθούν επί σκηνής για να μας προσφέρουν αξέχαστες μουσικές βραδιές παρέα με την Epic και το Down Town Nicosia Live.

Το ‘Epic μουσικό καλοκαίρι’ ξεκινάει την 1η Ιουνίου με τον αγαπημένο Γιάννη Χαρούλη, στις 9 Ιουνίου η Ματούλα Ζαμάνη παίρνει τη σκυτάλη

Κάνοντας αρχή από την 1η Ιουνίου, και τον Χαρούλη, οι καλοκαιρινές μας νύχτες ζωντανεύουν μέσα από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, και μία σειρά από 12-14 συναυλίες, που θα μας ταξιδεύσουν στη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού μέχρι και το τέλος του Αυγούστου.

Οι συναυλίες διοργανώνονται από το Nicosia Downtown live, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Λύμπια καλοκαίρι 2023». Μια καλοκαιρινή διοργάνωση με μουσική, και αρκετές εκπλήξεις, όπως διαγωνισμοί και δωρεάν είσοδος, χορηγία της Epic.

Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο μελωδίες, ταξιδιάρικους στίχους, διασκέδαση, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Μείνετε συντονισμένοι με την Epic στο Facebook & Instagram για εκπλήξεις και διαγωνισμούς!

We accept
Secure shopping with

FREE DELIVERY

- to your home or office -