Το Netcast Zone «τρέχει» με ταχύτητες Εpic 5G

Δημοσιεύτηκε στις: 14/10/2021

H Epic, το No. 1 δίκτυο κινητής in test στην Κύπρο συνεργάζεται με την πλατφόρμα Netcast Zone και προσφέρει ασύλληπτες ταχύτητες 5G

Τα δίκτυα πέμπτης γενιάς ξεκλειδώνουν ευρύ φάσµα ευκαιριών και ενισχύουν την προοπτική ενός πλήρως συνδεδεµένου κόσµου. Σε αυτή την τεχνολογική επανάσταση του 5G μπήκε από το καλοκαίρι και το πολυβραβευμένο δίκτυο της Epic. Το Epic 5G θα επηρεάσει τις ζωές µας περισσότερο από κάθε άλλη σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη και ειδικά το περιεχόμενο που καταναλώνουμε.

Με το δίκτυο πέμπτης γενιάς να έρχεται να αλλάξει δραστικά τη σχέση μας με το διαδίκτυο, η Epic συνεργάζεται με την πλατφόρμα Netcast Zone προσφέροντας της υπερταχύτητες 5G που θα αξιοποιηθούν στις παραγωγές των new digital streaming περιεχομένων του Netcast Zone.

Το άμεσο ανέβασμα μεγάλων αρχείων, οι σχεδόν μηδενικές καθυστερήσεις καθώς και η υπέρ-υψηλή ανάλυση εικόνας και ήχου που προσφέρει το Epic 5G δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο της παραγωγής περιεχομένου για την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία που θα μπορούσαμε ποτέ να ζήσουμε.

Με τις ταχύτητες Epic 5G, τα podcasts και video streaming που παράγει η ομάδα του Netcast Zone ζωντανεύουν σε ήχο, εικόνα και ταχύτητα αναμετάδοσης και είναι διαθέσιμα άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση.

Με την ενίσχυση ταχυτήτων 5G στη δημιουργία περιεχομένου θα σημειωθούν άλματα, αφού μπορούν να γίνουν παραγωγές, συνεντεύξεις, καλύψεις θεμάτων, συζητήσεις εξ αποστάσεως με άτομα που βρίσκονται σε διαφορετική γεωγραφική τοποθεσία ζωντανά, με το uploading και streaming να είναι απόλυτα συγχρονισμένα.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με την Epic, ο Γιάννος Τραν Business Development του Netcast Zone, δήλωσε: «Στο Netcast Zone παραμένουμε κοντά στις τελευταίες εξελίξεις και στις πιο πρόσφατες τάσεις ώστε να μπορούμε να πιάνουμε τον παλμό της κοινωνίας και να μιλάμε για τα θέματα που ενδιαφέρουν πραγματικά τον καθένα. H συνεργασία με την Epic ανοίγει ένα κόσμο ευκαιριών και δυνατοτήτων για την πλατφόρμα μας αφού με το Epic 5G η επεξεργασία του περιεχομένου γίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα, ευκρίνεια, ακρίβεια. Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου εκτοξεύονται, για να προσφέρουμε στο κοινό μας αναβαθμισμένη εμπειρία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το πολυβραβευμένο δίκτυο της Epic και μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα: ότι με την τεχνολογία, την καινοτομία και την πρόσβαση ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος».

Το Netcast Zone, τo πρώτο podcast κανάλι στην Κύπρο έκανε την εμφάνισή του πριν από τρία χρόνια και σήμερα συνεχίζει δυναμικά να παρακινεί, να εμπνέει, να ψυχαγωγεί και να εκπαιδεύει το κοινό.

Στη νέα εποχή για την επικοινωνία η Epic φροντίζει ώστε το κοινό να απολαμβάνει  καθημερινά το αγαπημένο του περιεχόμενο από το Netcast Zone!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Epic 5G στην ιστοσελίδα www.epic.com.cy

Epic. Great network. Great value.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -