Ανακοίνωση - οι όροι και προϋποθέσεις των πλάνων Unlimited ALL και Unlimited ALL Plus θα αλλάξουν

Δημοσιεύτηκε στις: 01/06/2021

Σήμερα 1η Ιουνίου 2021 η epic ανακοινώνει τα πιο κάτω ως η υποχρέωσή της με βάση το Άρθρο 69 του Νόμου 112(Ι)/2004.

1.  Από 1η Ιουλίου 2021 οι όροι και προϋποθέσεις του πλάνου Unlimited ALL θα τροποποιηθούν ως ακολούθως, για όλους τους συνδρομητές του συγκεκριμένου πλάνου της epic:

      Η φράση «έως 512kbps στη χρήση δεδομένων.» στον όρο 2 θα διαγραφεί και θα αντικατασταθεί με την φράση  «έως 2mbps στη χρήση δεδομένων.»

2.  Από 1η Ιουλίου 2021 οι όροι και προϋποθέσεις του πλάνου Unlimited ALL Plus θα τροποποιηθούν με την προσθήκη της πιο κάτω πρότασης στο τέλος του όρου 2, για όλους τους συνδρομητές του συγκεκριμένου πλάνου της epic:

       «Το όριο εύλογης χρήσης σε σχέση με τη χρήση δεδομένων για τo πλάνο Unlimited ALL Plus είναι 300GB και εάν ο Συνδρομητής υπερβεί αυτό το όριο σε ένα ημερολογιακό μήνα, η epic θεωρεί ότι άλλοι χρήστες είναι πιθανό να επηρεαστούν αρνητικά. Εάν η χρήση των δεδομένων του Συνδρομητή υπερβεί αυτό το όριο εύλογης χρήσης σε έναν ημερολογιακό μήνα, η μέγιστη ταχύτητα χρήσης δεδομένων θα μειωθεί για το υπόλοιπο εκείνου του ημερολογιακό μήνα. Η μείωση της ταχύτητας των δεδομένων θα έχει ελάχιστη έως καμία επίδραση στην περιήγηση στο διαδίκτυο, την αποστολή / λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη χρήση κοινωνικών μέσων (π.χ. Instagram, Facebook και Whatsapp κ.λπ.), αλλά ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες που απαιτούν υψηλότερο εύρος ζώνης/bandwidth (π.χ. υπηρεσίες streaming σε υψηλή ευκρίνεια). Η epic παρακολουθεί συνεχώς τις επιδόσεις του δικτύου για να διασφαλίσει ότι η υπηρεσία που λαμβάνει ο Συνδρομητής δεν επηρεάζεται από μια μειοψηφία χρηστών που δημιουργούν υψηλή ζήτηση στο δίκτυο.»

Σημειώσεις:

(1)   Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.

(2)   Τα νέα τέλη θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της epic www.epic.com.cy από την ημέρα εφαρμογής τους.

(3)   Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Συνδρομητής δεν αποδέχεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δικαιούται να τερματίσει τη Συμφωνία, χωρίς οποιεσδήποτε κυρώσεις (με εξαίρεση τις οποίες εναπομείναντες δόσεις για αγορά τερματικού εξοπλισμού που σε περίπτωση τερματισμού είναι άμεσα πληρωτέες), εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από τις 15 Ιουνίου 2021, με γραπτή ειδοποίηση προς την epic στην οποία να αναφέρει ότι ο λόγος του τερματισμού είναι η μη αποδοχή των τροποποιήσεων.

(4)   Για ολοκληρωμένους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.epic.com.cy και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών epic στο 136

 

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -