Βroadband HomeΒox από την Epic

Δημοσιεύτηκε στις: Mon Mar 09 2020 07:00:00 GMT+0200 (Eastern European Standard Time)

Συνεχίζοντας την υλοποίηση της υπόσχεσής της για ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία και στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχει στους συνδρομητές της, η Epic προσφέρει μέχρι τέλος Απριλίου το εξαιρετικά δημοφιλές Broadband HomeBox με μόνο €19,99/μήνα για τους πρώτους 12 μήνες.

Προσφέροντας ταχύτητα 60Mbps, το Broadband HomeBox αποτελεί την ιδανική εναλλακτική λύση για ευρυζωνική σύνδεση internet στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται σταθερή γραμμή και καλωδίωση ή ραντεβού εγκατάστασης. Πλέον μπορείς να απολαμβάνεις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες internet στο σπίτι με τρεις απλές κινήσεις: Παραλαμβάνεις το Broadband HomeBox, το βάζεις στην πρίζα και έχεις την ίδια ήμερα internet 60Mbps στο σπίτι.

Το Broadband HomeBox προσφέρει ταχύτητες 60Mbps Download και 5Mbps Upload ενώ οι συσκευές στο σπίτι μπορούν να συνδεθούν είτε μέσω ethernet, είτε ασύρματα μέσω WiFi.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας (χωρίς χρέωση) στο 800-10-800 ή στο www.epic.com.cy/el/HomeBox

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -