Βroadband HomeΒox από την epic

Δημοσιεύτηκε στις: 17/10/2019

Υλοποιώντας την υπόσχεσή της για ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, η epic παρουσιάζει ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν στοχεύοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει στους συνδρομητές της.

Το Broadband HomeBox προσφέρει γρήγορο internet στο σπίτι με ταχύτητα 60Mbps, χωρίς σταθερή γραμμή, βάζοντας το απλά στην πρίζα.

Αποτελεί την ιδανική λύση για internet στο σπίτι χωρίς την ανάγκη για τηλεφωνική γραμμή ή καλωδίωση. Πλέον μπορεί κάποιος να απολαμβάνει ευρυζωνικές ταχύτητες στο σπίτι, ακόμη και την ίδια ημέρα αφού απλά παίρνει την Broadband HomeBox συσκευή και την βάζει στην πρίζα.

Το Broadband HomeBox διατίθεται στην τιμή των €29,90 το μήνα και προσφέρει γρήγορη ταχύτητα 60Mbps Download και 5Mbps Upload ενώ οι συσκευές στο σπίτι μπορούν να συνδεθούν είτε μέσω καλωδίου ethernet είτε ασύρματα αφού υποστηρίζει τα πρωτόκολλα WiFi 802.11b/g/n/ac (2.4G & 5G dual-band).

Τώρα οι συνδρομητές της epic μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορες ταχύτητες internet στο σπίτι χωρίς εγκατάσταση και σταθερή γραμμή, με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο. Κι αυτό είναι epic!

Πληροφορίες για τις περιοχές κάλυψης στα καταστήματα της epic και των συνεργατών της.

Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφθείτε το www.epic.com.cy

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -