Ήρθε η πιο Epic Χριστουγεννιάτικη προσφορά της αγοράς

Δημοσιεύτηκε στις: 30/11/2021

 

Και αυτά τα Χριστούγεννα η Epic πρωτοπορεί με την πιο δελεαστική προσφορά στην αγορά. Φέτος τις γιορτές, η Epic προσφέρει όλα τα smartphones με έκπτωση 30% με σύνδεση στο Unlimited ALL Plus πλάνο κινητής με μόνο €29.99/μήνα.

Με αυτή την ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Epic, μπορείς  τώρα να αποκτήσεις ένα από τα πιο hot κινητά της αγοράς με έκπτωση 30%, από €0 αρχικά και με δόσεις, σε συνδυασμό με το Unlimited ALL Plus το οποίο η Epic προσφέρει με μόνο €29,99/μήνα. Με σύνδεση στο Unlimited ALL Plus, το πιο προνομιούχο πλάνο κινητής που σου δίνει τα πάντα απεριόριστα (data, χρόνο, sms) και επιπρόσθετα 100 λεπτά για διεθνείς κλήσεις, απολαμβάνεις την επικοινωνία σου απρόσκοπτα με όλες τις δυνατότητες και τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες μέχρι και 5G του #1 δικτύου κινητής in test!

Οι επιλογές είναι πολλές. Διάλεξε το smartphone που ονειρεύεσαι, είτε αυτό είναι από την  σειρά iPhone 13 της Apple, είτε το εκπληκτικό Samsung Galaxy S21 είτε οποιοδήποτε άλλο smartphone από μία μεγάλη γκάμα και απόκτησε το με έκπτωση 30%  και από €0 αρχικά μαζί με το Unlimited  ALL Plus πλάνο, όλα με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο. Αν πάλι οι ανάγκες σου καλύπτονται από κάποιο άλλο πλάνο κινητής, τότε η Epic σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς με αυτό και να πάρεις και έκπτωση μέχρι και 25% σε νέο smartphone.

Συνδέσου τώρα με το #1 δίκτυο κινητής in test σε καταστήματα της Εpic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online μέσω της ιστοσελίδας www.epic.com.cy καθώς και τηλεφωνικώς στο 159.

H προσφορά έχει ήδη ξεκινήσει από τις 19 Νοεμβρίου και ισχύει μέχρι 9 Ιανουαρίου 2022 για νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού αλλά και για υφιστάμενους με ανανέωση συμβολαίων.

Ισχύει μέγιστη έκπτωση €400. Για πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις: https://bit.ly/EpicXmas202

 

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -