Στο ρυθμό του Epic Street Fest η παλιά Λευκωσία!

Δημοσιεύτηκε στις: 23/06/2022

 

Το Epic Street Fest επιστρέφει! Και αυτή τη φορά στην παλιά Λευκωσία, στην οδό Παλιάς Ηλεκτρικής στο νέο Δημαρχείο Λευκωσίας. Την Τρίτη 28 Ιουνίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, το Epic Street Fest υπόσχεται να μας βάλει σε έντονη καλοκαιρινή διάθεση με το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι του καλοκαιριού στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Ελάτε όλοι να ανεβάσουμε παλμούς διασκεδάζοντας με την Epic με μουσική γνωστών DJs, σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάρτι που θα γίνει talk of the town.

Και επειδή street party χωρίς street food δεν γίνεται, κρατήστε την όρεξη σας για τα πιο λαχταριστά φαγητά από Moondog’s, The Potbelly, Serial Griller, Por Favor , Quattrino Autentico Italiano,The Old Powerhouse Grill Bar και Tipsy Cook. Οι λάτρεις των παγωτών θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, από τα Παγωτά Παπαφιλίπου.

Όσον αφορά τα ποτά, τα αναλαμβάνουν τα πιο hot cocktail bars της πόλης: The Old Souls, Zonkey, Dreads and Tatts, Baronymous, ενώ Carlsberg, ΛΕΩΝ και Somersby θα προσφέρουν δροσιστικές μπύρες.

Το Epic Street Fest έχει για ακόμη μια χρoνιά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.

Στο πιο hot event της πόλης δεν πρέπει να λείπει κανείς! Ραντεβού λοιπόν, στον υπαίθριο χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, στις 28 Ιουνίου για το πιο epic street fest της Λευκωσίας.

#epicstreetfest

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -