Αναβάθμιση πλάνου Complete TV της συνδρομητικής τηλεόρασης Epic

Δημοσιεύτηκε στις: 01/09/2021

Η EPIC ανακοινώνει τα πιο κάτω ως η υποχρέωσή της με βάση το Άρθρο 69 του Νόμου 112(Ι)/2004.  

Από 1η Οκτωβρίου 2021, η Epic θα αναβαθμίσει το πλάνο συνδρομητικής τηλεόρασης ”Complete TV” για όλους τους υφιστάμενους Συνδρομητές του πλάνου, προσθέτοντας τα κανάλια Fox, Fox Life, National Geographic και National Geographic Wild.

Η αναβάθμιση δεν επηρεάζει το συνδρομητικό συμβόλαιο των Συνδρομητών. Την ίδια στιγμή, η αρχική τιμή του μηνιαίου πάγιου του πλάνου συνδρομητικής τηλεόρασης “Complete TV” θα μειωθεί στα €17,99 από €19,90. Οι Συνδρομητές στο πλάνο “Complete TV” που ήδη επωφελούνται κάποια έκπτωση στο συνδρομητικό τους πλάνο, θα μπορούν να επωφεληθούν το προ αναφερθέν μειωμένο πάγιο, όταν η οποιαδήποτε έκπτωση στο συνδρομητικό τους πλάνο λήξει.

Σημειώσεις:

(1)   Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.

(2)   Τα νέα τέλη θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Epic www.epic.com.cy από την ημέρα εφαρμογής τους.

(3)   Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Συνδρομητής δεν αποδέχεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δικαιούται να τερματίσει τη Συμφωνία, χωρίς οποιεσδήποτε κυρώσεις, εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που αποστέλλεται το SMS για την αναβάθμιση του πλάνου του, με γραπτή ειδοποίηση προς την Epic στην οποία να αναφέρει ότι ο λόγος του τερματισμού είναι η μη αποδοχή των τροποποιήσεων.

(4)   Για ολοκληρωμένους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.epic.com.cy και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Epic στο 136.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -