Η Epic παρουσίασε τις διεθνείς διακρίσεις που την ανέδειξαν ως το No1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις: 29/09/2020

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, ένα δίκτυο κινητής βραβεύεται ταυτόχρονα από δύο παγκόσμια αναγνωρισμένους οργανισμούς, καθώς η Epic κατάφερε διπλή πρωτιά μέσα σε ένα χρόνο. Το σπουδαίο αυτό γεγονός ανακοινώθηκε και επίσημα στο πλαίσιο Διάσκεψης Τύπου που παρέθεσε η εταιρεία την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης παρουσιάστηκαν τα δύο βραβεία που απονεμήθηκαν στην Epic: το βραβείο «Best Mobile Network in Test» που απονεμήθηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό μετρήσεων umlaut και ανέδειξε την Epic ως το Νο.1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο και το βραβείο «Το Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων Ookla.

Στην ομιλία του ο κ. Θάνος Χρονόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Epic, είπε: «Οι βραβεύσεις του δικτύου μας από τις δύο κορυφαίες διεθνείς εταιρείες μετρήσεων αποτελούν το απόλυτο success story μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια, με την απόκτηση του δικτύου μας από την Monaco Telecom. Τότε, δώσαμε μια υπόσχεση σε εσάς και τους καταναλωτές: Ότι θα έχετε ένα εξαιρετικό δίκτυο, αντάξιο των προσδοκιών σας, σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία».

Σχολιάζοντας την αυξημένη ζήτηση όγκου δεδομένων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των αναγκαίων μέτρων που λαμβάνονται κατά της πανδημίας, ο κ. Χρονόπουλος τόνισε, ακόμη, πως η Epic πέρασε το crash test με απόλυτη επιτυχία χάρη στην αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας «που τα έδωσε όλα» αλλά και στις «σωστές και έγκαιρες κινήσεις» που έγιναν σε επενδύσεις και αναβαθμίσεις δικτύου.

«Δουλέψαμε πολύ, μεθοδικά και ομαδικά για να αγγίξουμε το στόχο μας, έχοντας στο μυαλό μας τους πελάτες μας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η Epic έφερε μια διεθνή διάκριση στη χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά. Κλείνοντας, ο κ. Χρονόπουλος έδωσε την υπόσχεση ότι η Epic θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον κλάδο, παρέχοντας εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία. «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανατροπές. Όχι μόνο μέσω ενός υπερσύγχρονου δικτύου κινητής αλλά και αναβαθμίζοντας την πρόσβαση σε σταθερά ευρυζωνικά δίκτυα με την υλοποίηση ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών με στόχο να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος των νοικοκυριών της Κύπρου.

Στην παρουσίαση, ο CTIO της Epic, κ. Γιάννης Μιχαηλίδης αναφέρθηκε αναλυτικά στην επένδυση και ανάπτυξη του δικτύου καθώς και τα αποτελέσματα των έγκυρων οργανισμών Ookla και umlaut που έφεραν την Epic στην κορυφή.

Κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης προβλήθηκαν επίσης βίντεο από την umlaut και την Ookla στο πλαίσιο των οποίων οι CEO των δύο κορυφαίων αυτών οργανισμών συγχάρηκαν την Epic, τονίζοντας τη σημασία των δύο βραβεύσεων.

Το γεγονός ότι η Epic είναι διαπιστευμένη ως το «Best Mobile Network in Test» από την umlaut και τώρα, διαπιστευμένη από την Ookla ως «The Fastest Mobile Network», πιστοποιεί πως η εταιρεία είναι με διαφορά το καλύτερο δίκτυο της χώρας.

Η διπλή βράβευση αποτελεί για την Epic ορόσημο στην εμπορική της πορεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διακρίσεις από την Ookla και Umlaut επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα www.epic.com.cy

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -