Δωρεάν αναβάθμιση πλάνων κινητής της epic για περισσότερο mobile internet

Δημοσιεύτηκε στις: 18/02/2020

Υλοποιώντας για ακόμη μια φορά την υπόσχεσή της για ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, η Epic αναβαθμίζει πλάνα κινητής της αυξάνοντας τον όγκο δεδομένων χωρίς επιπρόσθετη χρέωση για τους συνδρομητές της.

Αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του mobile internet σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας μας, η Epic έχει αυξήσει τον όγκο δεδομένων σε συγκεκριμένα πλάνα κινητής έτσι ώστε οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν επιπλέον mobile internet χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στο μηναίο πάγιο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους.

Συγκεκριμένα, οι όγκοι των προγραμμάτων διαφοροποιούνται ως ακολούθως:

Πλάνο Κινητής Λεπτά SMS Προηγούμενος Συμπ.
Όγκος Δεδομένων
Νέος Συμπ.
Όγκος Δεδομένων
Small 150 150 150 MB 200 MB
Medium 350 350 550 MB 750 MB
Unlimited 1 Unlimited Unlimited 1 GB 2 GB
Unlimited 10 Unlimited Unlimited 10 GB 12 GB

Οι αναβαθμίσεις των πλάνων έχουν ήδη γίνει αυτόματα από την 1η Φεβρουαρίου 2020 και οι συνδρομητές δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Στη νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών, η Epic πρωταγωνιστεί προτάσσοντας το δικό της όραμα και προσφέροντας σε κάθε κάτοικο της Κύπρου εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία. Η δωρεάν αναβάθμιση των πλάνων κινητής είναι μία από τις πολλές προγραμματισμένες ενέργειες της epic με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές εξαιρετικές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή επικοινωνία του καταναλωτή για μια epic εμπειρία.

Για τους όρους και προϋποθέσεις: www.epic.com.cy

 

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -