Απογείωσε την εμπειρία των κλήσεων σου με την τεχνολογία VoLTE από την Epic!

Δημοσιεύτηκε στις: 15/12/2020

Πιστή στην υπόσχεση της για να προσφέρει ένα εξαιρετικό δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, η Epic επιδιώκει διαρκώς να παρέχει στους καταναλωτές εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Από σήμερα, η Epic καθίσταται ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Κύπρο που διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία VoLTE (Voice over LTE) προς όφελος των συνδρομητών της. Η τεχνολογία VoLΤΕ αποτελεί το μέλλον των κλήσεων μέσω κινητών δικτύων, μία τεχνολογία η οποία ‘απογειώνει’ την εμπειρία του καταναλωτή.

Η τεχνολογία VoLTE προσφέρει στους συνδρομητές που θα την ενεργοποιήσουν στο κινητό τους ταχύτερη πραγματοποίηση κλήσεων αφού οι κλήσεις VoLTE συχνά συνδέονται έως και δύο φορές πιο γρήγορα από ότι οι παραδοσιακές φωνητικές κλήσεις.

Επιπρόσθετα, οι συνδρομητές απολαμβάνουν πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις χάρη στην τεχνολογία Full High Definition (EVS – Enhanced Voice Services) η οποία είναι σαφώς ανώτερη από την τεχνολογία High Definition που προσφέρεται τώρα.

Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει την λειτουργία VoLTE στο κινητό τους είναι η ταυτόχρονη χρήση φωνής και δεδομένων κατά τη διάρκεια μίας κλήσης. Η τεχνολογία VoLTE επιτρέπει την μεταφορά δεδομένων με τις υψηλές ταχύτητες 4G/4.5G του δικτύου της Epic κατά τη διάρκεια μίας φωνητικής κλήσης, επιτρέποντας την δυνατότητα για multitasking μέσω κινητής. Τι πιο πρακτικό από το να μπορείς κατά τη διάρκεια μίας κλήσης να σερφάρεις ταυτόχρονα στο internet με τις υψηλές 4G/4.5G ταχύτητες του δικτύου της Epic χωρίς καμία μείωση της ταχύτητας!

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από την Epic στους συνδρομητές της και αρχικά υποστηρίζεται από ορισμένα μοντέλα smartphones. Σταδιακά θα επεκτείνεται και σε περισσότερα μοντέλα έτσι ώστε όλο και περισσότεροι συνδρομητές της Epic να μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν.

Η διάθεση της υπηρεσίας VoLTE από την Epic στους συνδρομητές της αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα για την εταιρεία. Μετά τα δύο βραβεία που κατέκτησε φέτος από δύο διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων για το δίκτυό της, από την umlaut ως «Best Mobile Network in Test» και από την Ookla ως «το Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο», η Epic συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες που αναβαθμίζουν ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή επικοινωνία του καταναλωτή για μια epic εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία VoLTE, τις συσκευές που την υποστηρίζουν καθώς και οδηγίες ενεργοποίησης της από τις ρυθμίσεις του κινητού σας επισκεφτείτε το https://bit.ly/epic-VoLTE

 

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -