5GB δωρεάν από την Epic κάθε μήνα μέχρι να γίνεις 26!

Δημοσιεύτηκε στις: 09/09/2020

Το να είσαι νέος σημαίνει να είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις χωρίς περιορισμούς. Έτσι πρέπει να είναι και η επικοινωνία σου.

Η Epic δημιούργησε μια μοναδική προσφορά για όλους τους νέους μέχρι 26 ετών που πάντα χρειάζονται λίγα data περισσότερα στην επικοινωνία τους, για να την απολαμβάνουν έτσι ακόμη περισσότερο μέσα από το υπερσύγχρονο της δίκτυο.

Συνδέσου σήμερα με την Epic, επέλεξε το Unlimited πλάνο σου και πάρε 5GB επιπλέον κάθε μήνα δωρεάν μέχρι να γίνεις 26 ετών! Επιλέγοντας, για παράδειγμα, το Unlimited 2 θα έχεις κάθε μήνα 7GB (αντί για 2GB), 11GB (αντί 6GB) με το Unlimited 6 και 17GB με το Unlimited 12.

Επιπρόσθετα, για νέες συνδέσεις μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, ΔΩΡΕΑΝ το πάγιο για τους 3 πρώτους μήνες!

Και όλα αυτά με την αξιοπιστία της Epic, του Νο.1 δικτύου κινητής στην Κύπρο με την πιστοποίηση “Best Mobile Network in Test” από την umlaut.

Η προσφορά αφορά συνδρομητές σε οποιοδήποτε πλάνο Unlimited της Epic και που δεν έχουν κλείσει ακόμη το 26ο έτος της ηλικίας τους. Συνδέσου σε καταστήματα της Epic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, μέσω της ιστοσελίδας www.epic.com.cy καθώς και τηλεφωνικώς καλώντας (χωρίς χρέωση) την γραμμή τηλεφωνικών πωλήσεων της Epic στο 800 10 800.

Epic. Great network. Great Value.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -