Νέα πλάνα κινητής από την Epic.

Δημοσιεύτηκε στις: 11/05/2022

 

Σε μια εποχή όπου ο κόσμος χρειάζεται να είναι διαρκώς συνδεδεμένος σε κάθε στιγμή της ζωής του, η ανάγκη για απρόσκοπτη και αξιόπιστη επικοινωνία είναι πλέον δεδομένη και το mobile internet με υψηλές 5G ταχύτητες αποτελεί πλέον ζητούμενο και όχι πολυτέλεια. Με γνώμονα αυτά τα δεδομένα αλλά και την διαχρονική υπόσχεση της για υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, η Epic παρουσίασε τα νέα πλάνα κινητής που θα κάνουν την επικοινωνία καλύτερη, γρηγορότερη και οικονομικότερη.

Με 4 νέα πλάνα - 5G Value, 5G Advanced, 5G Unlimited MAX και 5G Unlimited Max Plus – η Epic δίνει επιλογές για όλους αφού κάθε ένα από τα 4 πλάνα ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα, τα νέα πλάνα 5G Unlimited MAX & 5G Unlimited MΑΧ Plus ανταποκρίνονται σε αυτούς που θέλουν η επικοινωνία τους να είναι απεριόριστη.

Αλλά για να μπορείς να απολαύσεις το απεριόριστο όπως θες, χρειάζεσαι και τα GB σου να τρέχουν στις maximum ταχύτητες. Και επειδή στην Epic η επικοινωνία είναι απεριόριστη όταν δεν υπάρχουν συμβιβασμοί, με το νέο πλάνο 5G Unlimited MAX οι συνδρομητές απολαμβάνουν απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα SMS και το κυριότερο απεριόριστα GB τα οποία τρέχουν στις maximum ταχύτητες.

Και όλα αυτά με μόνο €24.99/μήνα!  

Ταυτόχρονα, με κάθε σύνδεση σε οποιοδήποτε πλάνο κινητής της Epic, έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις το νέο σου smartphone με δόσεις όποτε και όσες φορές εσύ το επιθυμείς, χωρίς να περιμένεις τη λήξη του συμβολαίου σου. Και επειδή η Epic διαχρονικά διαθέτει μεγάλη γκάμα smartphones συμπεριλαμβανομένων και των πιο περιζήτητων στην αγορά, έχεις πάντα την ευκαιρία να βρεις αυτό που ονειρεύεσαι και να το αποκτήσεις με την καλύτερη δυνατή έκπτωση.

Με 5 βραβεύσεις τα τελευταία 2 χρόνια για το δίκτυο κινητής της και με την πρόσφατη 3η συνεχόμενη βράβευση ως το Best Mobile Network in Test από την umlaut, όλοι οι συνδρομητές της Epic απολαμβάνουν τις ασύλληπτες ταχύτητες internet καθώς και την αξιοπιστία και δυναμική του βραβευμένου δικτύου της για μία επική εμπειρία επικοινωνίας σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Για σένα που θες να τα έχεις όλα απεριόριστα στις maximum ταχύτητες και ταυτόχρονα να έχεις δίπλα σου το #1 δίκτυο κινητής in test, συνδέσου τώρα με το 5G Unlimited MAX με μόνο €24.99/μήνα!

Η προσφορά ισχύει για 24 μήνες σε όσους προχωρήσουν σε online σύνδεση στο www.epic.com.cy και για 12 μήνες για όσους την αποκτήσουν από τα καταστήματα Epic και των συνεργατών της.

Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε το www.epic.com.cy.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -