«Στήριγμα ζωής» από την Epic στα παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις: 21/02/2020

H Epic, κάνοντας πράξη την ευαισθητοποίηση της σε θέματα που αφορούν ευπαθή κοινωνικά σύνολα, παρέδωσε μαζί με εκπρόσωπο της SPP Media, επιταγή ύψους 3,000 ευρώ στον οργανισμό «Στήριγμα Ζωής» Παλιομετόχου από τα έσοδα του Epic Street Fest. Ο Οργανισμός «Στήριγμα Ζωής» Παλιομετόχου ιδρύθηκε το 2002 και σκοπός του είναι η φροντίδα και απασχόληση ατόμων με ειδικές ανάγκες της κοινότητας Παλιομετόχου και περιχώρων.

Το Epic Street Fest πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν την έλευση του 2020, και μέρος των εσόδων προσφέρθηκε από την Epic στoν οργανισμό «Στήριγμα Ζωής». Ως αποτέλεσμα, το συνολικό ποσό των 3000 ευρώ συγκεντρώθηκε συμβάλλοντας στην προσπάθεια στήριξης του οργανισμού.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ανδρέας Κυπριανού δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε από τους εκπρόσωπους των εταιρειών Epic και SPP MEDIA το συνολικό ποσό των 3000 ευρώ ως εισφορά από την εκδήλωση Epic Street Fest που διοργανώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2019, στην πλατεία Ελευθερίας στην Λευκωσία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο για την συμμετοχή του, την εταιρεία SPPMEDIA, αλλά ιδιαίτερα την εταιρεία Εpic η οποία σχεδόν τριπλασίασε την εισφορά της προσφέροντας περισσότερα στα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη».

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ως ενεργός κοινωνικός πολίτης, η Epic ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του οργανισμού «Στήριγμα Ζωής», στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Μέσα από στοχευμένες κοινωνικές ενέργειες, η Epic παραμένει ευαισθητοποιημένη σε προσπάθειες που καταβάλλουν οργανωμένα σύνολα της κοινωνίας για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -