Ανακοίνωση για διευθετήσεις λογαριασμών της epic

Δημοσιεύτηκε στις: 04/11/2020

Η epic ανακοινώνει τα πιο κάτω, ως η υποχρέωσή της με βάση το Άρθρο 69 του Νόμου 112(Ι)/2004.

Από την 01/01/2021, όλες οι πληρωμές των μηνιαίων λογαριασμών που γίνονται στα ταμεία των καταστημάτων της epic ή στα ταμεία επιλεγμένων συνεργατών ή τηλεφωνικώς στο 136, θα υπόκεινται σε χρέωση €0,99 ανά πληρωμή λογαριασμού.

Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής λογαριασμών:

- Μέσω τραπεζικής εντολής: Απαιτείται ενεργοποίηση της εντολής σε οποιοδήποτε κατάστημα epic.

- Μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα: μέσω της εφαρμογής my epic ή του portal epic Pay ή της ιστοσελίδας JCC Smart ή μέσω συνδέσμου που θα σας αποσταλεί με email από την epic. Η ενεργοποίηση της λήψης email με τον σύνδεσμο για πληρωμή κάθε μήνα μπορεί να γίνει μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών στο 136 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της epic.

 

Σημειώσεις:

(1) Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.
(2) Τα νέα τέλη θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της epic, www.epic.com.cy από την ημέρα εφαρμογής τους.
(3) Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Συνδρομητής δεν αποδέχεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δικαιούται να τερματίσει τη Συμφωνία, χωρίς οποιεσδήποτε κυρώσεις (με εξαίρεση τυχόν εναπομείνασες δόσεις για αγορά τερματικού εξοπλισμού, οι οποίες, σε περίπτωση τερματισμού, καθίστανται άμεσα πληρωτέες), εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, με γραπτή ειδοποίηση προς την epic στην οποία να αναφέρει ότι ο λόγος του τερματισμού είναι η μη αποδοχή των τροποποιήσεων

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -