Η Epic είναι το Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο, για δεύτερη συνεχόμενη φορά!

Δημοσιεύτηκε στις: 04/02/2021

Με την ανάδειξη της Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» ξεκίνησε το 2021. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Epic παραλαμβάνει το βραβείο αυτό από τον διεθνή οργανισμό μετρήσεων Ookla®, αποδεικνύοντας ότι εδραιώνεται στην κορυφή των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

H αφοσίωση της εταιρείας στο να παρέχει κορυφαία εμπειρία επικοινωνίας αποδεικνύεται από τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων των μετρήσεων. Το δίκτυο της Epic όχι μόνο συγκέντρωσε ξανά την υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με τους ανταγωνιστές αλλά κατάφερε να αυξήσει αυτή την διαφορά, καταγράφοντας τις υψηλότερες ταχύτητες σε όλες τις επαρχίες. Πρόκειται για την τέταρτη διάκριση που λαμβάνει η Epic σε εφτά μήνες.

Σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα του Speedtest®, η Ookla ανέδειξε ξανά την Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» ("Fastest Mobile Network in Cyprus") για την περίοδο από 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020, καταγράφοντας άνοδο σε όλες τις κατηγορίες που βαθμολογούνται για να δοθούν τα βραβεία.

Συγκεκριμένα, η βαθμολογία ταχύτητας (Speed Score™) της Epic έφτασε στο 61.86 σε σχέση με το 48.82 που κατέγραψε στο προηγούμενο βραβείο ενώ οι μέσες ταχύτητες για λήψη δεδομένων (download) του δικτύου της Epic, στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, έφτασαν τα 67.55 Μbps σε σχέση με 53.70 Mbps που ήταν κατά την προηγούμενη μέτρηση. Παράλληλα, οι μέσες ταχύτητες για αποστολή δεδομένων (upload) του δικτύου της Epic ήταν 16.77 Μbps σε σχέση με 15.85 Μbps που ήταν κατά την προηγούμενη περίοδο μέτρησης. Με βάση τις νέες μετρήσεις έχει διπλασιαστεί η διαφορά από τον πάροχο που έλαβε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία.

Τα Ookla Speedtest Awards™ απονέμονται στους κορυφαίους παρόχους παγκοσμίως οι οποίοι καθορίζονται βάσει μιας βαθμολογίας που αναλύει τις ταχύτητες λήψης και αποστολής για κάθε πάροχο αξιολογώντας έτσι την απόδοση του δικτύου σε θέμα ταχύτητας. Τα δεδομένα Speedtest Intelligence® εξάγονται από εκατομμύρια μετρήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά από τους ίδιους τους καταναλωτές μέσω της εφαρμογής Speedtest® σε πραγματικό χρόνο και συνθήκες. Όλοι οι πάροχοι στην Κύπρο εκπροσωπούνται σε δεδομένα Speedtest Intelligence, με σημαντικούς όγκους μετρήσεων σε εθνικό επίπεδο.

Αναφερόμενος στη νέα διάκριση από την Οοkla, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic, Θάνος Χρονόπουλος σημείωσε: «Η σταθερή μας δέσμευσή να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας μια επική εμπειρία επικοινωνίας μας έφερε ξανά στην κορυφή με το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο από την Ookla. Οι συνεχόμενες διακρίσεις του δικτύου μας τόσο από την Ookla τώρα όσο και από την umlaut πριν 2 μήνες, δύο κορυφαίες διεθνείς εταιρείες μετρήσεων, είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού με στόχο να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινότητα των πελάτων μας. Οι καταναλωτές γνωρίζουν πλέον με τεκμήρια ότι προσφέρουμε το γρηγορότερο, το πιο αξιόπιστο και το καλύτερο δίκτυο.

Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και να εκπληρώνουμε την υπόσχεση που δώσαμε, ότι κάθε πολίτης θα μπορεί να απολαμβάνει μαζί μας ένα εξαιρετικό δίκτυο, αντάξιο των προσδοκιών του, σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία».

«Πάνω από μισό δισεκατομμύριο χρήστες βασίζονται στο Speedtest για τη μέτρηση της απόδοσής τους στο διαδίκτυο κάθε χρόνο. Η Ookla αναλύει αυτά τα αποτελέσματα των δοκιμών για να πάρει μια απαράμιλλη εικόνα σε μετρήσεις κινητής και σταθερής ευρυζωνικής πρόσβασης σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρά μας να αναγνωρίζουμε την Epic για ακόμη μια φορά ως το Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο βάση της αυστηρής ανάλυσής μας. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής απόδοσης της Epic, όπως την βιώνουν οι πελάτες τους, στο Q3 και Q4», δήλωσε ο Doug Suttles, Διευθύνων Σύμβουλος της Ookla.

Η Epic δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαύσουν απρόσκοπτη επικοινωνία καθώς και την απαράμιλλη και ταχύτατη κάλυψη σε εθνικό επίπεδο που προσφέρει το Νο.1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο Speedtest "Fastest Mobile Network in Cyprus" της Ookla, καθώς και τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα μέτρησης, επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα www.speedtest.net/awards/epic.

Epic. Great network. Great Value.

* Βάσει αναλύσεων της Ookla® των Speedtest Intelligence® δεδομένων, Q1-Q2 2020 και Q3-Q4 2020. Τα εμπορικά σήματα της Ookla αναπαράγονται κατόπιν άδειας.


Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -