Internet στο σπίτι, για κάθε σπίτι από την Epic!

Δημοσιεύτηκε στις: 10/11/2022

Το κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, με διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι εκεί που θέλεις να ζεις κάθε στιγμή όπως εσύ επιθυμείς, χωρίς συμβιβασμούς. Να χαλαρώνεις στο καναπέ σου με μια ταινία, να ακούς τη μουσική που σου αρέσει, να παίζεις με φίλους σου online, να εργάζεσαι από απόσταση, να μιλάς με τις ώρες σε βιντεοκλήσεις, να κάνεις ότι πραγματικά σε ευχαριστεί. Το μόνο που χρειάζεσαι, όποιες και αν είναι οι ανάγκες του σπιτιού σου, είναι γρήγορο και αξιόπιστο internet.

Η Epic έχει τη λύση για κάθε σπίτι και κάθε ανάγκη, για να ζεις δυνατά κάθε σου στιγμή.  Συνδέσου σήμερα με home internet από την Epic για να απολαμβάνεις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 200Mbps μόνο με €19,99/μήνα, για τους πρώτους 12 μήνες. Κάλυψε όλες τις ανάγκες internet στο σπίτι σου και απόλαυσε κάθε στιγμή με όποιον τρόπο επιθυμείς.

Η σύνδεση με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες μπορεί να γίνει την ίδια κιόλας μέρα και χωρίς εγκατάσταση. Συνδέσου τώρα online στο epic.com.cy, στα καταστήματα της Εpic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, καθώς και τηλεφωνικώς στο 159.

Για όρους και προϋποθέσεις: www.epic.com.cy

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -