Η Epic υποστηρίζει τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με ευέλικτες και καινοτόμες υπηρεσίες

Δημοσιεύτηκε στις: 09/06/2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου 2021 το Συνέδριο «Αναπτύσσοντας τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο» στο πλαίσιο του «The Cyprus SMEs Project», που στηρίζει η Epic ως Partner. Το Συνέδριο είχε ως στόχο να παρέχει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα που απασχολούν τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου.

Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic, ο οποίος στηρίζει τις κυπριακές επιχειρήσεις και την εξέλιξη τους προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες τόσο για τις τηλεπικοινωνιακές όσο και για τις ICT ανάγκες τους, ήταν παρών για να συζητήσει μαζί με τις ΜΜΕ για τα σημερινά προβλήματα και ανάγκες τους καθώς και να λύσει απορίες τους.

Στη δική του παρουσίαση κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο Chief Commercial Officer της Epic, Μισιέλ Σιεϊπάν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημαντικότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού και στην αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τρόπο που να γίνεται αισθητή και η μείωση στα λειτουργικά τους έξοδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό, είναι οι όποιες κινήσεις να γίνουν σε συνεργασία με αξιόπιστους οργανισμούς, με πολύχρονη πείρα, οι οποίοι να μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις βάσει των ιδιαίτερων αναγκών της κάθε επιχείρησης.

Ο κ. Σιεϊπάν σημείωσε: «Θέλοντας να είμαστε πλάι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέρουμε ιδανικές και ευέλικτες λύσεις, σχεδιασμένες συγκεκριμένα για αυτές με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας τους. Στην Epic παρέχουμε στην επιχείρηση σας τα εργαλεία που συνδυάζουν απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών κινητής και την υπεροχή που προσφέρει η συνδεσιμότητα μέσω Fiber, μαζί με υπηρεσίες φωνής και δεδομένων τελευταίας τεχνολογίας σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο».

Η Ρεγγίνα Κοζεντίνου, B2B & ICT Product Coordinator της Epic, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες λύσεις που προσφέρει η Epic για επιχειρήσεις όπως το Epic Business Double Play που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση internet & τηλεφωνίας που αφορά ευέλικτες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου (Cloud Business Telephony), με μηδενική αρχική επένδυση και μια ενιαία τιμή για γρήγορη διασύνδεση, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου & σύγχρονες τηλεφωνικές συσκευές. Πρόκειται για μια υπηρεσία η οποία παρέχει απεριόριστες δυνατότητες και εργαλεία για την ψηφιακή μεταμόρφωση των επιχειρήσεων. Αναφορά έγινε επίσης και στο Fiber Business Internet που προσφέρει η Epic, το οποίο παρέχει σύνδεση Fiber, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, σε επιχειρήσεις με όλα τα γνωστά του οφέλη όπως αξιοπιστία, ταχύτητα, εξοικονόμηση ενέργειας, μηδενική απώλεια δεδομένων και ευελιξία.

Η Business Senior Manager της Epic, Ηλέκτρα Γεωργίου, επικεντρώθηκε στη σημασία που έχει για την οποιαδήποτε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, η παροχή ενός καλού και αξιόπιστου τμήματος εξυπηρέτησης, όπως αυτό της Epic. Όπως ανέφερε: «Προσφέρουμε επιλεκτικά προϊόντα και για πολύ μικρές επιχειρήσεις. Οι επιχειρηματικοί σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρείας μαζί με τους τεχνικούς συμβούλους διερευνούν τις ανάγκες της επιχείρησης και προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες σε αυτήν με απώτερο στόχο την καλύτερη λειτουργία και την αύξηση της αποδοτικότητας. Κάθε συνδυασμός είναι δυνατός χωρίς τον περιορισμό συγκεκριμένων πακέτων».

Με το Νο1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο, το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών με ταχύτητες που φθάνουν το 1Gbps, τις τεχνολογικές λύσεις υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές αλλά και μια αφοσιωμένη ομάδα από προσωπικούς επιχειρηματικούς σύμβουλους που βρίσκονται δίπλα στους πελάτες κάθε στιγμή, η Epic έχει αποδείξει ότι αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

Μέσα από το «The Cyprus SMEs Project», η Epic, με την ενεργή συμβολή της, επιδιώκει να στηρίξει έμπρακτα τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών του πολυβραβευμένου δικτύου της.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -