Κατάργηση υφιστάμενων πλάνων M2M Medium

Δημοσιεύτηκε στις: 28/07/2021

Η Epic ανακοινώνει τα πιο κάτω ως η υποχρέωσή της με βάση το Άρθρο 69 του Νόμου 112(Ι)/2004. Από τη 19η Ιουλίου 2021, το πλάνο M2M Medium της Epic δεν θα είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμο. Αυτό δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση την υπηρεσία αφού όλα τα πλάνα M2M Medium θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο πλάνο M2M High με περισσότερο Όγκο Δεδομένων και με καμία αλλαγή στο μηνιαίο πάγιο. Το μηνιαίο πάγιο των Συνδρομητών θα παραμείνει ως έχει μέχρις ότου προβούν σε αλλαγή του υφιστάμενου πλάνου τους. Σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθούν με το εκάστοτε μηνιαίο πάγιο. Οι πληροφορίες του υφιστάμενου πλάνου διατυπώνονται πιο κάτω:

Πληροφορίες πλάνων:

Υφιστάμενο Πλάνο Νέο Πλάνο Μηνιαίο Πάγιο (χωρίς έκπτωση)
M2M Medium (10MB συμπεριλαμβανόμενος όγκος δεδομένων) M2M High (150MB συμπεριλαμβανόμενος όγκος δεδομένων) 5.90€

Σημειώσεις:

  1. Τυχόν επιπρόσθετες Υπηρεσίες Κινητής Τηλεφωνίας που είναι ενεργοποιημένες στη γραμμή του Συνδρομητή, θα παραμείνουν ενεργές, και κατ’ επέκταση θα ισχύουν και οι ανάλογες επιπρόσθετες χρεώσεις που δεν σχετίζονται με τα πιο πάνω.
  2. Σε περίπτωση που κάποιος υφιστάμενος Συνδρομητής του M2M Medium πλάνου προχωρήσει σε αλλαγή του πλάνου πριν τις 19η Ιουλίου 2021, τότε η αυτόματη αλλαγή του πλάνου δεν θα πραγματοποιηθεί.
  3. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.   
  4. Τα τέλη βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της epic www.epic.com.cy από την Ημερομηνία Εφαρμογής.
  5. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Συνδρομητής δεν αποδέχεται οποιαδήποτε από τις πιο πάνω τροποποιήσεις, δικαιούται να τερματίσει τη Συμφωνία, χωρίς οποιεσδήποτε κυρώσεις, εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, με γραπτή ειδοποίηση προς την Epic στην οποία να αναφέρει ότι ο λόγος του τερματισμού είναι η μη αποδοχή των τροποποιήσεων.
  6. Για ολοκληρωμένους όρους και προϋποθέσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της epic www.epic.com.cy ή να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Business της Epic στο 131. 
Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -